100% BIO Kokosový cukor KULAU Gourmet - Pure

 

BIO Kokosový cukor KULAU Gourmet - PURE je 100% prírodný produkt z kvetov kokosovej palmy bez konzervantov alebo iných prísad. Má veľmi charakteristickú chuť podobnú karamelu, avšak svojím obsahom živín plní dokonale svoju úlohu - prakticky najzdravšieho sladidla na svete, ktoré je oproti iným zdravým alternatívam aj chutné :) .

Vhodný je aj pre diabetikov a so svojím glykemickým indexom (GI = 35) sa radí medzi "potraviny s nízkym glykemickým indexom", čo je prospešné pri optimalizácii hladiny inzulínu. Napomáha aj pri dietách, pretože človek pre správne fungovanie tela (aj počas diét) potrebuje sacharidy (hlavne kvôli prísunu energie) a kokosový cukor ponúka ich "netučnú" alternatívu.

 

Obsah živín KULAU Gourmet - Pure:

 

Energia                 -              381,6 kcal

Bielkoviny              -              1,1g

Sacharidy              -              93,4g

Tuky                     -              0,4g

 
 

 100% BIO Kokosový cukor KULAU Pure s nízkym glykemickým indexom 35 

Zloženie: bio kokosový cukor z kokosových kvetov

Všetky zložky sú certifikované a organického pôvodu.

Pôvod: Indonézia


Kontakt

KULAU Slovensko

Bosáková 7/38
851 04 Bratislava
Slovenská Republika


+421 908 841 438


Novinky zo sveta kokosov

04.04.2015 13:36

Vieš aký je rozdiel medzi kokosovým mliekom a kokosovou vodou?

Pred nedávnom vyšiel ďalší zo série rozhovorov s našim "vedúckom" - tento krát o kokosovej vode. Tropická pochúťka z mladých kokosov, ktorú si obľubuje čoraz viac slovákov, si v nasledujúcom článku na blogu fitshaker.sk rozoberieme trošku viac podrobnejšie:   Myslíš, že prírodný športový nápoj...

Celý článok

—————

18.09.2014 14:15

“Ako si vybrať kokosák”, alebo veľký článok o kokosových olejoch

Chcete sa naučiť rozonať rôzne druhy kokosových olejov? Chceli by ste vedieť, kde všade a ako sa dá kokosový olej využiť? Odpovieme aj na to, prečo podľa nás kokosový olej šetrí peniaze, čas a hlavne prírodu. Prečítajte si "menší" rozhovor o kokosovom oleji, ktorý je uverejnený na stránke...

Celý článok

—————